Rólunk

Az AF Design csapata

Ismerj meg minket

Gábor és Pál vagyunk, az AF Design megálmodói. Mindketten több, mint 23 éve vagyunk asztalosok, és 8 éve dolgozunk együtt. Mindig is szerettünk volna kitűnni a többi asztalos közül, ezért kezdtünk el olyan egyedi bútorokat készíteni, amelyek során figyelembe vesszük ügyfeleink szokásait és életstílusát is, és ehhez alakítjuk a bútorokat. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek, és olyan prémium minőségű bútorokat készíthessünk számukra, amelyet egy életen át kitartanak.

Rólunk
Rólunk

Így dolgozunk

Így dolgozunk mi

Országszerte
Telefon
1. Lépés: Felkeresés

Az ügyfél felveszi velünk a kapcsolatot, ekkor megbeszéljük a munka tárgyát és megbeszélünk egy időpontot személyes találkozóra.

Felmérés
2. Lépés: Helyszíni felmérés

A helyszínen részletesen megbeszéljük az elképzeléseket, felmérjük a bútort és tanácsokat adunk a minél praktikusabb kialakításhoz.

Tervrajz
3. Lépés: Tervrajz és árajánlat, megrendelés

Az árajánlatot elfogadja az ügyfél, és kifizeti az előleget. A maradék összeg az átadás után kerül kifizetésre. Az árak tartalmazzák az anyagot, a munkadíjat, a szállítást és a beszerelést.

Megrendelés
4. Lépés: Elkészül a bútor

Ezután neki is látunk az egyedi bútorok elkészítésének, amelyet átadunk a megbeszélt időpontra. Pontosan és precízen dolgozunk a legminőségibb anyagokkal. 

Beszéljenek helyettünk a számok

0 +

Elégedett ügyfél országszerte

0 +

Éves tapasztalat

0 +

Elkészült álomkonyha

0 +

Választható szín

Fehér konyha

Lépj velünk kapcsolatba és kérj árajánlatot!

A következő 2-3 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.